آموزش و حرفه آموزی: پيشرفت اجتماعی، فرهنگي، سياسي، اقتصادي و فناوري در هر کشور، در گرو تربیت نیروی انسانی ماهر، متخصص، کاربلد و داراي اخلاق حرفهاي مورد نياز در بخشهاي مختلف ميباشد. سرمایهگذاری کلان (ملي، منطقهاي، استاني و محلي) در هر بخش، نیازمند برنامهریزی و سرمایهگذاری در پيشرفت منابع انساني میباشد. دانشگاهها، وزارت آموزش و پرورش و سازمانهای متولّی و فعال در زمينههاي صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و فناوري؛ هر يک متناسب با وظايف قانوني خود تلاش ميکنند، در حیطهي مأموريت محوله، زمينه دستیابی به هدفهای تعیین شده در قانون اساسی، سند چشمانداز20 ساله، مرجعيت علمي شدن ايران در سال 1404 و قانون برنامهي 5 سالهي پنجم را عملياتي نمايند. (آموزش فني وحرفهاي درسال1400)»كشورهاي در حال توسعه به شرطي ميتوانند در بازار كار رقابت كنند كه در تكنولوژي هاي نوين مهارت داشته و از مهارتهاي تخصصي برخوردار باشند. معمولاً نظام آموزش حرفهاي هر كشور مانند يك نهاد، مسئول آماده سازي افراد براي كار قلمداد ميشود(فیض پور، 1389).
مدرنیسم و ورود به دنیای پست مدرن، زمینهي تحولات زیادی را در مفهوم کار و اشتغال ایجاد کرده است. شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علمی نوین همراه با مفهوم جهانی شدن، شرایط جدید و تازهای از مفهوم مهارت را که زیربنای کار و اشتغال است، مطرح کرده است. این مجموعه تحولات، زمینهای شد که مفهوم کار و شغل و از همه مهمتر برنامهي انتقال و آموزش مهارتهای کلیدی و اشتغالزا که ورود افراد به دنیای کار و مشاغل را فراهم میسازد، تغییر و تحولی اساسی پیدا کند(ایزدی، صالحی عمران و قربانی، 1389).براي ايجاد نزديكي بين کارایی رشتههای دانشآموختگان هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش و بازار كار مدلها و شيوههاي زير تدوين و توسعهيافته است. به نظر میرسد بتوان مجموع نظرات متخصصان را در سه رویکرد دستهبندي کرد.1- رویکرد حرفهآموزی.2- رویکرد یکپارچهسازی آموزشهاي عملی و نظری.3- رویکرد پرورش صلاحیتها و مهارتهای پایه.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:52صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید