تشریح سواد اطلاعاتی: سواد اطلاعاتی در حوزه تحقیق مجموعهای از تواناییها و مهارتهاییست که دانشجو را قادر میسازد در کوتاهترین زمان درک صحیحی از نیازهای اطلاعاتی داشته باشد به طوری که او را در رسیدن به اهداف تحقیق یاری نماید(سود بخش و نیککار،1384). اگر در گذشته مهارتهای کتابخانهای مواردی از قبیل برگهدان برای یافتن منابع موجود بود،امروزه این مهارتها برای شهروندان با سواد اطلاعاتی ناکافیست.در عصر اطلاعات،دانشجویان باید بتوانند قاطعانه به منابع مختلف اطلاعاتی دسترسی یابند،آنها را ارزیابی کنند و سپس با نظام بخشیدن و تلفیق کردن آنها،به آگاهی و معرفتی که لازمه تصمیمگیریست دست یابند.
برای کسب چنین توانائیهایی،مدرسان باید در روشهای تدریس و تکالیف محوله خود بازنگری کنند.آن ها باید این واقعیت را بپذیرند که علم و دانش به سرعت در حال تغییر است و برنامههای آموزشی سنتی،دیگر میتواند نیازهای آموزشی دانشجویان را که چالشهایی در پیش رو دارند برآورده کند.در عوض باید در آنها مهارتهایی ایجاد کرد که بتوانند به طور مستقل به خود یادگیری بپردازند(سود بخش و نیککار،1384). بنابراین جهان،درحال گذر از جامعه صنعتی به سوی جامعه اطلاعاتی است. این عامل سببب شده شکل و سطح سواد و اطلاعات از حالت قبلی خود تغییر کند. در نتیجه همه افراد از همه نسلها نیاز به بازآموزی و سوادآموزی از نوع جدید در جامعه اطلاعاتی دارند.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 20صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید