سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و مدیریت بحران

سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و مدیریت بحران

در تاریخ ۱ اسفند ۱۳۹۷ توسط موسسه غیرانتفاعی میرداماد گرگان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: مهندسی عمران (عمومی)
برگزار کننده: موسسه غیرانتفاعی میرداماد گرگان
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: تهران

سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و مدیریت بحران

محورهای کنفرانس

مهندسی عمران:

مهندسی عمران: آسیب‌پذیری و مقاوم‌سازی سازه‌ها- روش‌های عددی در مهندسی عمران- فناوری‌های نوین در مهندسی عمران- مدیریت ساخت مهندسی زلزله و دینامیک سازه‌ها- مهندسی سازه‌های هیدرولیکی و دریایی- مهندسی و مدیریت منابع آب- نقشه‌برداری، ژئودزی و ژئوماتیک- سازه‌های بتنی و فولادی-مهندسی راه، حمل و نقل و ترافیک- مهندسی محیط‌زیست و توسعه پایدار.

عمران و توسعه پایدار شهری: مهندسی عمران و توسعه پایدار- برنامه ریزی، مدیریت و طراحی شهری- حمل و نقل و زیرساخت های شهری- شهرسازی و توسعه شهری پایدار.

مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران: فناوری های نوین در صنعتی سازی ساختمان- یافته های جدید در تحلیل، طراحی و اجرای سازه های سبک- سیستم های سازه ای، اعضا و یا اتصالات نوین در سازه ها- روشها یا مصالح جدید در مقاوم سازی سازه ها- کاربردهای نوین مصالح و قطعات سبک در مهندسی عمران- تولید و کاربرد بتن های وی‍‍ژه.

مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی:نقش مدیریت پروژه در تامین شاخصه های کمی و کیفی اجرای پروژه های عمرانی- ارزیابی آسیب پذیری و روش های بهسازی، مقاوم سازی، تعمیر و تقویت سازه ها- ارزیابی روش های مختلف احداث سازه های فولادی و بتنی- مهندسی ارزش در پروژه های عمرانی.

 فناوریهای نوین در ساخت و ساز شهری: کاربرد فناوری های نوین در بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری- کاربرد فناوری های نوین در صنعت ساختمان: مشکلات پیش رو، تجربیات کشورهای پیشرفته و صنعتی، چشم انداز- کاربرد فناوری های نوین در هوشمند سازی ساختمان، ساختمان های هوشمند- کاربرد فناوری های نوین در ساختمان های شهری. مدیریت بحران: آسیب‌پذیری و بهسازی اماکن- نقش مهندسان عمران در فرهنگ سازی ساخت و ساز ایمن- سیستم‌های هوشمند و هشدار سریع- مدیریت و مشارکت‌های مردمی- مهندسی ایمنی و مدیریت- نقش مهندسی و سازمان های مهندسی در مدیریت بحران های طبیعی- مدیریت بحران در شهرها و مناطق روستایی.

اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی: راهکارهای نوین در مهندسی ساختمان جهت مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیمی در جهت کاهش مصرف انرژی- چگونگی نقش مهندسان طراح اعم از معماری، عمران، تاسیسات در جهت بهره گیری بیشتر از منابع انرژی اقلیمی در منطقه در جهت طراحی بهینه ساختمان.

 مهندسی زلزله، سازه و ژئوتکنیک: آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای- راهکاری به صرفه اقتصادی در بهسازی لرزه ای سازه ها- سیستم های هوشمند و هشدار سریع زلزله- بافت شهری در مناطق زلزه خیز.

 مهندسی تخریب در صنعت ساختمان: انواع روشها و تکنیکهای تخریب ساختمانها و سازه‌ها- مبانی و اصول مهندسی تخریب، مدیریت و نظارت تخریب.

معماری:

جایگاه فرهنگ در معماری و شهرسازی – معماری و توریسم فرهنگی – چالش های معماری معاصر در کلان شهرها – فرهنگ توسعه یا توسعه فرهنگ در کلان شهرها – معماری معاصر کلان شهرها، بایدها و نبایدها – توریسم و معماری معاصر در ۱۴۰۴ – اقتصاد، توریسم، فرهنگ – المان های معماری و سیمای شهری – معماری فرهنگ، فرهنگ معماری – پتانسیل سنجی محدوده توسعه شهری – المان های اسلامی و توریسم فرهنگی – المان های ماندگار و توریسم فرهنگی – توسعه و مکان یابی هتل در مرکزیت یا حومه شهر – تعلق خاطر در معماری، وضعیت توریسم معماری نوستالژیک – نقش مراکز آموزشی در توسعه ی معماری کلان شهرها – مفهوم شناسی معماری و شهرسازی – اندیشه ها و فناوری های نو در معماری و شهرسازی – معماری تزءینی یا مفهوم در معماری – معماری پیشینه گرا و صنعت توریسم و تمامی موضوعات مرتبط با معماری و شهرسازی

منبع:سایت سیویلیکا

28 بهمن 1397

شبکه پژوهشی بوبوک در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی خود از طریق راه های ارتباطی زیر پذیرای نظرات سازنده شما می باشد.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Instagram:bobook.ir

Email: bobook.team@gmail.com

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0